ANDALUS FISH

ANDALUS FISH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Andalus Fish. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2022 om 14:50 Eten was goed Was toch afgekoeld toen het hier was gearriveerd Omdat het toch de afstand te ver is . Het zou misschien beter kunnen zijn dat het warm geleverd kunnen worden De rest was klasse
26 apr 2022 om 11:46 de bestelling was niet compleet cola zero en chocomelk waren ze vergeten dus ze hebben 5 euro van me gejat
19 mrt 2022 om 20:43 Door de lange bezorging was de zalm lauw en de friet koud en slap, weinig salade.. Erg jammer
18 mrt 2022 om 18:41 Zalm was heerlijk , salade was heerlijk. Miste alleen als service mayonaise bij de patat. Top
11 mrt 2022 om 20:33 na dat k besteld heb had k gebeld en en doorgegeven dat k geen zalm ook geen lekkerbek lust en zou iets anders zijn inplaats daarvan maar k kreeg m toch met zalm en lekkerbek deze keer was niet zo best srry en t duurde ook heel lang
11 mrt 2022 om 20:25 Heel slechte bezorgtijd 1.5h vertraging en de visschaal was heel slecht geen zalm in de schaal Alleen gebakken vis.
10 mrt 2022 om 13:43 Prima!
15 feb 2022 om 19:35 Er zat te weinig vis op de schotel en veels te veel Paneermeel gebruikt. Voor een schotel van €45 verwacht je toch wel wat meer.
29 dec 2021 om 20:40 Eten werd koud bezorgd en erg bijzonder was het helaas niet. Ik had veel beter gehoopt en verwacht na 4,5 ster beoordeling. Jammer. Zal hier niet meer bestellen
16 dec 2021 om 19:18 Patat was vettig. De vis was supper droog en doorgebakken was niet te eten. Jammer van me geld.
12 dec 2021 om 16:06 Bezorging duurde langer dan gewend, maar dat was geen ramp. Mijn broodje was wel half leeg en zonder saus, terwijl je de hoofdprijs betaalt. De volgende keer vis op mijn broodje en niet een broodje voor de helft gevuld met paprika